3 passos per saber la teva talla de sostenidors perfecta

per Adolescents.cat, el 15 de gener de 2020 a les 09:02
Per a moltes persones l’adolescència és sinònim de sostenidors (entre mil coses més). Sembla un tema fàcil, però no sempre ho és! T’has d’acostumar a portar-ne i has de provar fins a trobar els que et queden millor i et fan sentir més còmoda.

Has de saber que escollir un sostenidors “a ull” té riscos per a la salut del teixit mamari i també pot provocar problemes d’esquena i posturals. És per això que és importantíssim que trobis els que s’ajustin millor a tu sense que t’apretin, ja que els aros i teixits massa ajustats et poden molestar provocant-te dolor, ferides i inflamació.

Aquests 3 passos a seguir t'ajudaran molt!

 
 

Recull de consells de la revista Harper's Bazaar i imatges de Moderna de Pueblo per la marca DIM.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: