L'horòscop de l'amor: del 15 al 21 de gener

per Adolescents.cat, el 15 de gener de 2020 a les 13:45
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!




 


Versió sense playbuzz

ÀRIES (2/5)
Aquesta serà una setmana intensa i molt emocional. Hauràs de trobar la manera de marcar-te objectius i així ordenar els teus sentiments cap a algú proper. Valora totes les opcions abans de prendre una decisió i no actuïs de manera impulsiva. Vés amb compte: tindràs canvis d’humor. 

TAURE (2/5)
Hauràs de tenir una conversa amb algú que t’importa i que t’agrada. És molt important que donis la teva opinió però, sobretot, que escoltis el que t’han de dir. Últimament has aconseguit imposar-te a totes les discussions i per això l’altra persona està dolguda. Dia de la sort: Dilluns. 

BESSONS (3/5)
Les últimes converses i gestos que ha tingut aquesta persona especial amb tu, et tenen una mica confós/a. No saps com has de reaccionar, ni com t’ho has de prendre. Aquesta confusió hi serà tota la setmana però sobretot, un consell: no facis cap suposició ni donis res per fet. 

CRANC (3/5)
Tens molta gent al teu voltant que t’estima i que et té sempre present. No pots deixar que l’opinió d’una sola persona et faci dubtar sobre les teves virtuts. Consell: És molt difícil que les teves relacions funcionin si responsabilitzes a les teves parelles de la teva autoestima. 
 
LLEÓ (3/5)
Hi ha una persona que t’agrada i per això portes un temps intentant que es fixi amb tu. Està bé que t’interessis pel mateix que ell/a però pensa que ja ets una persona molt interessant i que no has de deixar de ser tu mateix/a. Consell: planteja-li un pla que t’agradi molt. 

VERGE (5/5)
Has pogut desconnectar i amb les piles carregades, estàs més receptiu/va per conèixer a gent. De fet, apareixerà algú molt interessant a la teva vida. Creuaràs moltes mirades, missatges i et sentiràs confiat/da. És la teva setmana per fer tot allò que et proposis. Dia de la sort: dissabte. 

BALANÇA (4/5)
Les relacions necessiten noves experiències, insistència i temps per què l’amor i el carinyo creixin. No pots parlar amb ell/a un cop a la setmana perquè per molt bé que estigueu junts, la relació es refreda i l’interès es perd. Consell: Dóna més senyals del teu interès en vers l’altra. 

ESCORPÍ (3/5)
A vegades ets la persona més carinyosa del món, però sovint, per protegir-te i mantenir aquesta imatge de persona independent, ets massa fred/a i confons. Hauràs d’empassar-te l’orgull i prendre més la iniciativa si vols que la relació prosperi. Dia de la sort: Dimecres. 

SAGITARI (4/5)
Dóna més sense exigir res a canvi. Estàs pendent de l’equilibri que a vegades, t’oblides que tots tenim èpoques on necessitem rebre més amor del normal. Algú que t’agrada et necessita més que mai i precisament per això, li has de demostrar com t’importa. Dia de la sort: Dimarts. 

CAPRICORN (4/5)
Tots tenim èpoques més seductores i triomfadores que d’altres. A tu t’arriba una setmana plena d’atracció i de jocs seductors. Vés amb compte: Les expectatives que tens amb una relació són massa altes. El que per tu és feeling, per l’altra pot ser només una bona amistat. 

AQUARI (5/5)
El romanticisme ve per quedar-se. Després d’una època una mica fosca, sembla que l’amor i la il·lusió fan acte de presència. Gaudeix d’aquest moment i explora’l al màxim. Consell: No deixis que les pors i les inseguretats impedeixin que facis el pas d’acostar-te més a aquesta persona. 

PEIXOS (3/5)
Si tens parella, hauràs de trobar la manera de demostrar-li que l’estimes i treure-li la gelosia que últimament us provoca moltes discussions. Si no tens parella, troba el moment per quedar amb aquella persona que t’agrada perquè això farà que obris els ulls. Dia de la sort: divendres. 
Arxivat a:
OCI, horòscop
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: