El que ha fet aquesta adolescent en una biblioteca està generant molta polèmica: a favor o en contra?

per Redacció, el 15 de gener de 2020 a les 10:08
"A la biblioteca també es poden ajuntar feina i plaer". Aquesta és la frase que l'usuari de Twitter @DaniCotelo va fer servir per descriure l'escena que va presenciar fa uns dies i que va decidir compartir a través de les xarxes socials.

A la imatge que va publicar, es pot veure una noia estudiant en una biblioteca de A Corunya mentre carrega el seu satisfyer. Una foto que es va convertir en un fenomen viral a Twitter i a hores d'ara ja acumula desenes de comparticions i cometaris.
 
Si bé hi ha molts usuaris que han aplaudit l'estudiant, també n'hi ha d'altres que l'han criticat qualificant-la d'"anti-higiènica". Sigui com sigui, el que sí que és cert, és que masturbar-se va bé per alliberar estrès i relaxar-se. Així doncs, relacionar exàmens i masturbació tampoc hauria de ser tan estrany. Vosaltres què en penseu? Carregaríeu una joguina sexual en un lloc públic?
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: