5 notícies que has de saber si vols estar ben informat

per Redacció, el 15 de gener de 2020 a les 10:46
Cada setmana ens agrada que estiguis informat/a de l'actualitat. És per això que hem fet una selecció de les 5 notícies més destacades d'aquests dies. 

 


Versió sense playbuzz

Dos morts per una greu explosió a la petroquímica de Tarragona
Ahir al vespre hi va haver una explosió al complex petroquímic de Tarragona, concretament a l'empresa IQOXE. L'accident va provocar dos morts i vuit ferits, tots ells treballadors de la companyia. Els Bombers de la Generalitat han treballat tota la nit a la zona amb una trentena de dotacions terrestres. Ara, continuen treballant per contenir la flama de la cisterna afectada injectant nitrogen.

Ja hi ha nou govern d'Espanya
Després de l'acord entre el PSOE i Podem, aquest dilluns els ministres del nou govern espanyol van prendre possessió. És el més nombrós des del 1979 i és paritari: està format per 11 homes i 11 dones. En aquest link podeu consultar tots els membres del govern.

Els incendis d'Austràlia, una mostra del que pot passar en el futur
Els científics han alertat que els incendis forestals que estan cremant a Austràlia són un clar senyal del que li espera al planeta si la humanitat permet que les temperatures continuïn augmentant al perillós ritme actual. "Això és el que podem esperar que passi si les temperatures continuen augmentant i se situen 3 graus centígrads [per sobre dels nivells preindustrials]", ha assenyalat Richard Betts, professor de geografia de la Universitat d'Exeter.

Cuixart i Sànchez obtenen el primer permís per sortir de la presó 48 hores
Jordi Cuixart i Jordi Sànchez han demanat el seu primer permís per sortir de la presó i se'ls ha concedit. Els dos Jordis, condemnats a 9 anys de presó per la sentència del procés, han complert una quarta part de la condemna i la llei penitenciària els permet accedir a permisos.

«Joker» regna a les nominacions als Oscars
El Joker regna a les nominacions dels Premis Oscar 2020. La pel·lícula de Todd Phillips i l'actor Joaquin Phoenix recullen fins a onze nominacions al certamen de l'Acadèmia de Cinema dels Estats Units. Amb 10 nominacions la segueixen les pel·lícules de Quentin Tarantino, Érase una vez... en Hollywood, i de Martin Scorsese: The Irishman.
 
Arxivat a:
ACTUALITAT, notícies, resum
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: