Logotip de Adolescents.cat

Us agradaria que el vostre institut participés en un projecte solidari?

per Redacció, el 16 de gener de 2020 a les 08:00
Us agradaria que el vostre institut se sumés a una iniciativa solidària? Doncs és molt senzill: l'ONG Dream Nepal us anima a organitzar una cursa a la vostra escola per tal d'ajudar als infants que ho necessiten.

En concret, l'organització es dedica a rescatar infants de les presons de Nepal mentre les seves mares estan complint condemna (privant-los d'higiene, salut, bona alimentació i educació).


Actualment tenen 3 llars, amb un total de 52 nens i nenes. Durant l'estada amb ells visiten les mares mensualment i tenen contacte via telefònica, per tal de no perdre el vincle.


Si voleu que la vostra escola organitzi una cursa solidària per tal d'ajudar aquesta ONG, us deixem més info aquí sota:
 








 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: