Aquest és el cartell del CanetRock 2020 i és molt top!

per NacióDigital, el 17 de gener de 2020 a les 10:10
 
 
El Canet Rock ha anunciat els detalls de la seva setena edició, que tindrà lloc el 4 de juliol al Pla d'en Sala de Canet de Mar. El cartell del festival combinarà grups de molta trajectòria com Manel, Els Amics de les Arts, Itaca Band, Sopa de Cabra i Roba Estesa, amb noves apostes com Lildami, Miki Núñez, Ciudad Jara – el nou projecte de l'exlíder de la dissolta La Raíz, Pablo Sánchez-, i No Logo, la nova formació de Kiko Tur, exlíder d'Aspencat.

A aquestes bandes s'afegeixen a les ja confirmades el passat octubre: Oques Grasses, Doctor Prats i Jazzwoman. Fins ara, el certamen ha venut prop de 15.000 entrades. L'any passat es van exhaurir a finals de febrer.

 
Completen el cartell Miquel del Roig, Cesc i els Dj's Ernest Codina, Carles Pérez i Pd Artur Busquets. La presentació dels caps de cartell s'ha fet en una festa de presentació que ha congregat 400 persones a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm.


Del conjunt de grups anunciats, set presentaran un nou treball discogràfic aquest estiu. Destaquen Manel i Els Amics de les Arts, que després d’un llarg parèntesi tornen a escena, a més de Sopa de Cabra, Ciudad Jara, Miki Núñez, No Logo i JazzWoman.

Un any més, el Pla d'en Sala obrirà portes a les 16 h i el primer en tocar serà Lildami a les 17.30 h. La festa s'acabarà amb la sortida del sol, amb el concert d'Oques Grasses.

 Podeu comprar entrades pel CanetRock aquí

 

Presentació del festival. Foto: Canet Rock

 

Els Amics de les Arts, a la presentació del festival. Foto: Canet Rock

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El 4 de juliol veurem sortir el sol a Canet Rock! . . #canetrock #música #canet #festival

Una publicación compartida de Canet Rock (@canetrock_) el

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: