Moltes crítiques als concursants d'OT pel que va passar ahir, què en penses?

per Adolescents.cat, el 20 de gener de 2020 a les 09:57
Operación Triunfo, més enllà de la música, no deixa de ser un “reality show”. És per això que també genera moltes polèmiques i xafarderies. Ahir va ser la Gala 1 de l’edició 2020 i l’Ariadna i en Nick van ser els primers nominats.



Cap dels dos concursants va rebre ni un vot dels seus companys i companyes per a ser salvats: tots se’ls va endur en Rafa, que es va lliurar de la nominació.

La polèmica va començar en el moment en què els “triunfitos” van començar a celebrar molt efusivament que en Rafa es salvés i en el moment en què es va unir a ells, el van rodejar i van començar a cantar: “Ivo, ivo, ivo, abrazo colectivo”, el lema d’aquesta edició que fins i tot porten tatuat a la pell.

Molts espectadors ho van considerar una falta de respecta cap als dos nominats de la nit, que es van quedar fora de l’abraçada i, a més, ningú els va votar. La cara de’n Roberto Leal, el presentador, també va ser un poema.

Aquests tuits mostren algunes de les crítiques que va rebre el moment:
 
I tu, què en penses?


 
Arxivat a:
ACTUALITAT, ot, ot2020, crítiques
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: