Horòscop: del 20 al 26 de gener

per Adolescents.cat, el 20 de gener de 2020 a les 12:42
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz


Àries: Aquesta setmana estaràs més tranquil emocionalment parlant, sembla que vas veient les coses més clares. Tindràs una visió intuïtiva i molt clara del que et convé en cada ocasió i t'adaptaràs als canvis amb facilitat. T'espera una sorpresa a finals de setmana, que et farà especialment feliç. Dia de la sort: 25

Taure: Entres en una nova etapa en la teva vida on tindràs més clares les teves decisions i això vol dir desfer-te d’algunes relacions del teu passat. No tinguis por d’iniciar un nou camí. En l'àmbit d'estudis i feina estàs en un moment més que positiu, les bones energies bufen a favor teu. Dia de la sort: 23. 

Bessons: Els Bessons tindreu una setmana plena de responsabilitats però serà positiu perquè us sentireu plens i realitzats. És el moment de prendre més decisions en benefici teu. Tens sort amb l’amor, especialment el dia 22. Hi ha una amistat que sembla que vol alguna cosa més... Color de la sort: taronja.
 
Cranc: Els Cranc heu de vigilar molt la salut aquesta setmana, esteu una mica dèbils i això us pot passar factura. Posa't les piles perquè és el moment d’arriscar-te i intentar coses que fa temps que desitges. Pel que fa a l'amor i l'amistat, deixa't guiar pels sentiments. Dia de la sort: 25.

Lleó: No pots canviar el passat, ja està fet, intenta concentrar-te més en el futur i en el que vols a partir d’ara. Tens la sort de part teva, aprofita-ho i lluita més pels teus somnis. L'energia de la Lluna et convida a renovar-te i a encaixar els canvis que arribin perquè seran positius per a tu. Dia de la sort: 24.

Verge: Has d’intentar no preocupar-te tant per tot allò que cometen els altres, aquesta setmana veuràs que en realitat només t’importa l’opinió d’unes poques persones. Hi ha algú que vol parlar amb tu d’un tema important. Bones energies amb Escorpí i Bessons. Dia de la sort: 21.

Balança: Els Balança haureu de tenir molta paciència aquesta setmana, intenta no intervenir en discussions que no són teves. Tens molt bona relació amb els Àries, fins i tot en termes amorosos. És el moment de buscar temps per a tu, d'envoltar-te de persones positives i allunyar-te de tensions. Número de la sort: 25.

Escorpí: Moltes felicitats. Estàs reflexiu, amb una ment molt brillant, i la sort t'acompanya. Viuràs la vida de manera alegre i positiva, assaborint cada instant i aprenent a gaudir del que tens. Et sentiràs atret per persones, segons la majoria de la societat, poc convencionals. Escolta el teu cor. Dia de la sort: 22. 

Sagitari: Els Sagitari teniu una bona setmana marcada pel bon rotllo amb els altres. Intenta no jutjar a primera vista, hi ha algú que et sorprendrà i trencarà del tot els teus esquemes. El teu poder de seducció puja com l'escuma i atrauràs la sort a la teva vida. Dedica't a cuidar-te i a mimar-te. Dia de la sort: 21.

Capricorn: Necessites fer algun canvi que t'allunyi de la rutina perquè tu saps que, si la teva vida es torna massa previsible, t'avorreixes. Els problemes que et preocupen s'aniran resolent a poc a poc, però actua amb molta cautela. Intenta ser més positiu. Aquesta setmana un amic necessitarà molt la teva ajuda, intenta donar-li bons consells. Dia de la sort: 25.

Aquari: No vulguis fer totes les coses alhora, respira! T’arriba una bona oportunitat per demostrar el que vals i que et prenguin més seriosament, aprofita-ho i porta-ho al teu terreny. Dedica una mica del teu temps a la família, et necessiten a prop. Tens molt bones vibracions amb Lleó i Verge. Número de la sort: 23.

Peixos: Estàs molt impulsiu i poden sorgir enfrontaments, però sabràs controlar les tensions perquè t'afectin el menys possible. Deixa't portar, sense entestar-te a modificar el curs dels esdeveniments... El que passi serà el millor per a tu. Intenta ser més proper amb aquelles persones que t’estimen, et sorprendrà el que t’explicarà algú. Dia de la sort: 24. 
 
Arxivat a:
OCI, horòscop
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: