Un dels instagramers més famosos de Catalunya tanca el compte i hem parlat amb ell

per Adolescents.cat, el 20 de gener de 2020 a les 16:11
El famós memaire català, @elracodelhipolit, va fer un comunicat ahir a la nit en el que explicava que deixa el seu compte d’Instagram. Els motius?



L’instagramer, que ha revelat que es diu Miquel, explica que “sento que quan vaig començar feia una cosa que ningú més feia i de manera diferent, però ara que ja no tinc ni la motivació ni les ganes, no vull que aquest compte es converteixi en un més”.

El racó de l’hipòlit assegura que no està trist ni deprimit: “estic en un dels millors moments de la meva vida i és precisament per això que he vist que he de fer un canvi”.

El primer memaire català va donar les gràcies a tots els seus seguidors i seguidores. Aquí podeu veure el comunicat sencer:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avui dia 19 de gener del 2020 us dic adéu a tots vosaltres. Després de gairebé 3 anys penjant coses diàriament ha arribat l’hora de tancar aquesta etapa. Sento que quan vaig començar feia una cosa que ningú més feia i de manera diferent, però ara que ja no tinc ni la motivació ni les ganes, no vull que aquest compte es converteixi en un més. Crec que el millor que puc fer és parar ara i deixar-ho en bon moment. No estic trist ni deprimit ni em passa res dolent, al contrari, estic en un dels millors moments de la vida i és precisament per això que he vist que he de fer el canvi. Vull donar les gràcies a tots i cada un de vosaltres, des de la gent que va seguir quan tenia la foto d’en Pujol fins la que em va seguir fa 2 dies, per les oportunitats que m’heu donat, per seguir i recolzar una de les millors comunitats que he vist mai i per entendre el meu humor. Estic content d’haver pogut conèixer a tota la gent que he conegut i haver tingut l’oportunitat d’haver fet feliç a tanta gent. La pàgina quedarà intacta, no la tancaré, no la vendré ni canviaré de nom així sempre que vulgueu podreu visitar-la o insultar-me als comentaris. Doncs res, de part de l’Hipòlit, o ara ja puc dir Miquel, m’acomiado de tots vosaltres. Tingueu una bona vida i espero que us vagi tot bé. Que Mr. Wonderful aquest final per haver sigut un fill de puta durant aquests 3 últims anys no? Bon vent i barca nova!

Una publicación compartida de El racó de l'Hipòlit (@elracodelhipolit) el


Hem parlat amb @elracodelhipolit i això és el que ens ha dit: 

 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: