Vols anar gratis amb la teva classe a PortAventura i Ferrari Land? Participa al concurs del RACC i el Servei Català de Trànsit!

per Redacció, el 24 de gener de 2020 a les 10:00
Tens entre 13 i 18 anys? Doncs apunta't i participa al concurs "Joves i Mobilitat" organitzat pel RACC i el Servei Català de Trànsit. Si ho fas, podràs guanyar una estada d'una nit amb entrades a Port Aventura i Ferrari Land per tota la classe i càmeres GO-PRO!

Requisits si vols participar:


Has de deixar anar la teva creativitat i tenir entre 13 i 18 anys.

 Pots participar elaborant un anunci gràfic, un vídeo per a Instagram o un projecte de millora  sobre el següent tema: “Joves, bicis, patinets... i seguretat viària. Què fem?”. Els vehicles elèctrics de mobilitat personal han irromput als carrers de pobles i ciutats, sumant-se a altres vehicles com les bicicletes, els skates o els patinets tradicionals, amb els joves com a principals usuaris. En poc temps i sense una normativa de referència, han sorgit els problemes de convivència i els primers accidents… Aleshores, què fem?


 Tens temps fins al 17 d'abril.

 Pots participar individualment o amb grups de fins a quatre persones. 

El jurat valorarà l’obra dels participants en base a la seva qualitat, coherència amb el tema de treball i originalitat. Així doncs, poseu-hi imaginació!

Resultado de imagen de think gif

Aquest any, com a novetat, hi haurà Premi al Millor Projecte Educatiu en Mobilitat Segura, que reconeix les activitats que les escoles duen a terme per promoure una mobilitat més segura entre els joves.

  El dia 25 de maig es comunicaran els 2 finalistes de cada modalitat. La comunicació es fa a través dels tutors dels grups, la web de concurs i les xarxes socials. Els guanyadors i el lliurament de premis tindrà lloc el mes de juny, en un acte a Barcelona.

 Al portal JovesiMobilitat.cat és on hauràs d'entregar el teu material i on trobaràs unes quantes idees perquè et sigui una mica més fàcil despertar la teva creativitat. Molta sort!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: