Els fans d'OT tanquen el compte d'Instagram a dos concursants i aquest és el motiu

per Adolescents.cat, el 22 de gener de 2020 a les 09:35
Aquesta està sent una de les edicions més conflictives d’Operación Triunfo. Ja hi ha hagut vàries polèmiques, com la de la gala del passat diumenge o algunes altres protagonitzades, sobretot, per l’Eli.



Aquesta concursant canària ha fet burles, insults i ha faltat al respecte a alguns companys i companyes en diferents moments i, segons asseguren els seguidors del programa, també fa bullying a l’Ariadna (nominada).

Per tot això, molts fans d’OT van començar a denunciar el compte d’Instagram de l’Eli i d’en Jesús, qui sembla que se suma a les actituds de la companya en molts moments. Va ser per aquest motiu que es van tancar els perfils d’Instagram d’aquests dos “triunfitos”.
 

Nosaltres ho vam saber a través dels stories d’en Malbert, qui també va promoure el hashtag #NominacionDisciplinariaEli que va arribar a ser top tendències de Twitter a Espanya i fins i tot va entrar a la llista mundial.

Actualment el programa ja ha tornat a crear els perfils a l’Eli i en Jesús i com diu en Malbert, no n’hi havia per arribar fins aquí. Però sí que molta gent intentarà que siguin els següents de deixar l’acadèmia:
 

El dilluns la Noemí Galera va fer un toc d’atenció a tot el grup perquè deia que no volia entrar en detalls, però ahir es va veure obligada a parlar amb l’Eli i li va deixar clar que: “tu tens una ràbia a dins que no és normal”. La concursant es va limitar a explicar la seva versió, però en cap moment es va disculpar, i això també ha sigut molt criticat. El vídeo és número 1 en tendències a Youtube Espanya.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: