Així és 12 anys més tard el noi d'un dels anuncis més virals de la història

per Adolescents.cat, el 22 de gener de 2020 a les 09:57
Et sona la frase: “Pero cómo me voy a reír si es una fieshta”? És una de les frases més mítiques de la història de la televisió.



Aquesta frase viral la deia un adolescent amb ferros a la seva mare en un anunci d’Ausonia de fa 12 anys. Van córrer molts rumors sobre aquest noi, fins i tot que s’havia suïcidat.



És per això que el youtuber Jorge Cremades es va proposar trobar el noi i ho ha fet! Gràcies a l’ajuda d’un col·laborador de Espejo Público ha descobert que es diu Ilán Cuesta, és argentí, arquitecte i està viu.

Creamdes va aconseguir parlar amb ell, i l’Ilán va deixar clar, entre riures, que segueix viu i que l’anunci va ser rodat al seu país i va haver de parlar com un espanyol. De fet, assegura que algunes parts van ser doblades.

Al seu compte d’Instagram, Cuesta ha posat que és el noi de “es una fieshtaaaa” i ara té més de 4.000 seguidors. Ha canviat, no?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Verano 2020 ! ☀️☀️ #pool #sunset #summer #argentina

Una publicación compartida de Ilan Cuesta (@ilancuesta) el


20 Minutos també ha entrevistat al jove, que s’ha gravat explicant ell mateix el que li va explicar a Jorge Cremades.
 
A continuació podeu veure el vídeo en què Jorge Cremades el buscava:



 
Arxivat a:
CINEMA I TV , viral, anunci, canvi
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: