Així serà el primer festival de música urbana de Catalunya

per Redacció, el 28 de gener de 2020 a les 13:21
Lildami ha impulsat el primer festival de música urbana a Catalunya, el Maleducats, que tindrà lloc el 9 de maig a Terrassa. L'objectiu d'aquest nou esdeveniment és "consolidar" la nova escena urbana catalana i alhora atraure grans referents estatals i internacionals del trap, rap i altres estils, segons ha explicat el cantant a la presentació que s'ha fet aquest dimarts. 

El gran representant de la música urbana argentina, Wos, serà el cap de cartell de la primera edició, que comptarà amb 31 Fam, els pioners del panorama català Pawn Gang, i noms com Moonkey, Tremenda Jauria, Kyotto, Esbabyface, Space Surimi, Leby, Fran Laoren, Xavibo, Flashy Ice Cream, Lil Russia i Lauren Nine. 
 

En total seran 12 hores de música en dos escenaris que permetran gaudir com mai als fans del rap i el trap. Aquí hi podreu trobar més info.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: