5 sèries noves per començar aquest febrer

per Redacció, el 1 de febrer de 2020 a les 06:00
Aquest febrer totes les plataformes estrenen noves sèries i algunes tenen molt bona pinta. Us en fem un llistat per si us ve de gust començar-ne alguna:

 


Versió sense playbuzz


Drama
Drama explica la història de l'Àfrica (Elisabet Casanovas), una jove amb feina precària que viu en un pis compartit i veu com la seva vida canvia radicalment quan descobreix que s'ha quedat embarassada i no sap de qui. On la puc veure? Playz. Quan? A partir del 4 de febrer.

Katy Keene
Spin-off musical de Riverdale. La sèrie se centra en quatre artistes que arriben a Nova York buscant triomfar en el món de les passarel·les, del teatre i dels musicals. La protagonista és Lucy Hale, coneguda pel seu personatge a Pequeñas mentirosas. On la puc veure? HBO. Quan? 7 de febrer. 

#Luimelia
Spin-off protagonitzat per la parella formada per la Luisita i l'Amelia d'Amar es para siempre. On la puc veure? Atresplayer Premium. Quan? A partir del 14 de febrer.

Las chicas del cable, 5ª temporada
Última temporada d'aquesta famosa sèrie de Netflix. En aquesta entrega les protagonistes emprenen camins molt diferents cap al que, en principi, sembla un futur prometedor. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 14 de febrer.

Outlander, 5ª temporada
Nova temporada d'aquesta sèrie basada en les novel·les de Diana Gabaldon en què una noia del segle XX viatja al passat i es veu obligada a establir noves relacions i adaptar-se a una època que no és la seva. On la puc veure? Movistar+. Quan? A partir del 17 de gener.
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: