El moment «hot» més polèmic d'OT 2020

per Adolescents.cat, el 29 de gener de 2020 a les 10:06
A qui no li agrada una mica de “salseo”? OT 2020 està donant molt de sí, ja han sigut vàries les polèmiques dins l’acadèmia. Vulguis o no els i les concursants estan totalment exposats/des i s’acaba sabent tot el que passa.

Els fans d’OT van treure la lupa i van descobrir la conversa "hot" que van tenir en Bruno i la Maialen en una llibreta pensant que així ningú sabria el que es deien. Una càmera indiscreta ha permès veure què hi posava entre dibuixets de cargols i sols.


En Malbert, que ho segueix i ho comenta tot, va transcriure la conversa a través dels seus ‘stories’ d’Instagram:
 
 

El tema que més preocupa a tothom és que tant la Maialen com en Bruno sembla que tenen parella fora de l’acadèmia. En Malbert també va recordar que l'Eli, nominada aquesta setmana, va dir al directe de fa uns dies que tenia un vídeo que no podia ensenyar per no fer mal gent de fora l'acadèmia. Casualment la Magdalen i en Bruno van ser els únics que la van salvar l'última gala. Mare meva la que s’està liant… Creieu que acabarà bé? Us agraden com a parella?
 

Per cert, també hi ha relació entre en Flavio i la Samantha! OT 2020 arriba ben carregadet ;)
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: