Rosalía, acusada d'antifeminista per aquestes imatges: què en penses?

per Redacció, el 30 de gener de 2020 a les 09:15
Rosalía torna a ser el centre d'atenció, però aquesta vegada no és per la seva música, sinó per un vídeo que s'ha filtrat on apareix en una festa després dels Grammy.

A les imatges es pot veure com la cantant catalana, acompanyada de Dua Lipa, Lizzo i Lil Nas X, llança bitllets a les ballarines semidespullades que hi ha a la discoteca.

Una actitud que ha estat molt criticada pels usuaris de les xarxes socials. I és que, segons assenyalen algunes persones, el comportament que té Rosalía en el vídeo contradiu els missatges feministes de les seves cançons.


 
Altres, en canvi, han defensat l'artista assegurant que les ballaries de la discoteca són treballadores que exerceixen la seva feina de manera voluntària i que ella l'únic que fa, és ballar i passar-s'ho bé.

 



Vosaltres creieu que l'actitud de Rosalía va en contra del feminisme?

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, Rosalía
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: