La Xefla de l'Strenes, la festa amb concerts top que no et voldràs perdre

per Redacció, el 30 de gener de 2020 a les 18:31
Fangoria se suma al cartell del Festival Strenes 2020 per estrenar les cançons del seu nou disc, Extrapolaciones y dos respuestas, el seu segon disc de versions amb el que el duet madrileny celebra el seu 30 aniversari en el món de la música. Al concert Fangoria homenatjaran els seus referents, però també els seus propis grans èxits.

A més a més aquest any el festiva gironí ha creat la Xefla de l'Strenes, una nova festa que unirà a La Mirona les tres bandes festives més en forma de 2020. 


Oques Grasses, que estrenaran a comarques gironines el nou directe de Fans del sol; Gertrudis, que presentaran en directe les cançons del seu exitós darrer disc No em dona la gana, i Koers, que donaran a conèixer el seu esperat segon disc.
 

Glaucs celebraran 25 anys de carrera musical amb un retorn sonat el 17 d'abril, al majestuós Teatre Municipal de Girona. Serà la primera oportunitat de veure'ls en directe amb un concert molt especial on s'acompanyaran d'un grapat de col·laboradors que continuaran universalitzant el seu nou repertori combinat amb el de tota la vida.

Ja es poden comprar les entrades aquí. 
 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: