5 coses que has de saber sobre la pel·lícula que més premis està guanyant

per Redacció, el 3 de febrer de 2020 a les 09:55
La pel·lícula 1917 va ser la gran triomfadora dels Bafta, els premis de cinema i televisió que s'atorguen cada any al Regne Unit. La pel·lícula ja va arrasar els Globus d'Or i és una de les preferides als Oscar. És per això que us portem algunes dades sobre ella que heu de saber: 

 


Versió sense playbuzz
De què va? 
La pel·lícula, ambientada durant la Primera Guerra Mundial, se centra en la missió de dos soldats britànics: Schofield i Blake. Els dos joves són seleccionats per creuar el camp enemic i entregar un missatge que pot salvar més de 1600 vides, entre elles la del germà del Blake.

Està basada en fets reals? 
Segons ha explicat el director del film, Sam Mendes, 1917 està basada en una història que el seu avi, soldat durant la Primera Guerra Mundial, li explicava de petit. Així doncs, encara que sigui una pel·lícula de ficció, està inspirada en un cas real. 

Per què està tenint tan bones crítiques? 
A banda de comptar amb un bon guió i molt bons actors, una de les característiques que més sobresurt de la pel·lícula és que està gravada en dos plans seqüència, és a dir, la càmera no deixa de rodar en gairebé cap moment, per tant no hi ha pràcticament talls i això fa que et sentis com un protagonista més de la història.

Qui la protagonitza? 
Els dos grans protagonistes del film, com hem dit abans, són els soldats Schofield i Blake interpretats pels actors George MacKay i Dean-Charles Chapman. El primer us pot sonar de pel·lícules com Pride o Peter Pan, la gran aventura. El segon, en canvi, és conegut sobretot pel seu paper de Tommen a Juego de Tronos. 

Quanta gent hi participa? 
En ser una pel·lícula sobre guerra, es van haver de contractar més de 500 extres per fer de soldats. Tenint en compte això no és d'estranyar que el film hagi costat més de 90 milions de dòlars.
Arxivat a:
CINEMA I TV , 1917
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: