Confonen aquesta actriu amb Emma Watson i la seva resposta es fa viral

per Redacció, el 3 de febrer de 2020 a les 12:52
Des que Kiernan Shipka es va convertir en la protagonista de 'Las escalofriantes aventuras de Sabrina' que la seva popularitat no ha parat de créixer. Malgrat tot, encara hi ha persones que la confonen amb altres actrius, especialment amb una: Emma Watson. 

A Kiernan Shipka, però, sembla no importar-li gaire i es pren els malentesos amb humor. Un exemple d'això és la resposta viral que va escriure la setmana passada després que un seguidor li digués Emma Watson i que podeu veure més avall. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Commit to the role. #CommentsByCelebs

Una publicación compartida de Comments By Celebs (@commentsbycelebs) el



Aquest no és l'únic cas d'actrius que confonen amb freqüència a Hollywood. Us deixem un recull que vam fer d'artistes semblants: quins creieu que s'assemblen més?

 


 
Arxivat a:
FAMOSOS, FAMOSOS, germans, famosos
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: