Pillen l'Amaia fent-se un petó amb un conegut actor i músic espanyol

per Adolescents.cat, el 4 de febrer de 2020 a les 09:51
L’Amaia últimament ha sigut notícia. Primer per la seva actuació als Goya amb l’homenatge a Marisol i després pel seu comentari en ple concert sobre els aplaudiments.



Ara és notícia per un tema molt més personal, i és que la revista Pronto la va pillar fent-se petons amb l’Álex de Lucas, actor madrileny que apareix a Paquita Salas i que també és baixista i vocalista del grup The Parrots. Podeu veure la foto en aquest enllaç!

Als Goya també se’ls va veure fent tonteries amb un peluix després de la gala, allà ja s’intuïa la complicitat entre ells.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎬 Vídeo de Amaia y Alex de Lucas en la alfombra roja de los Premios Goya 🖤 #amaia #amaiaromero #Goya2020

Una publicación compartida de Amaia Romero (@amaiaonthebrain) el


 
Arxivat a:
FAMOSOS, amaia, petó
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: