Tens el síndrome del floc de neu? T'expliquem què és

per Adolescents.cat, el 4 de febrer de 2020 a les 11:02
Què és el síndrome del floc de neu? Se l’ha batejat així perquè és el síndrome que tenen les persones que són boniques i fràgils (emocionalment) com un floc de neu. 



És una forma de ser cada vegada més freqüent i que ja s’està notant moltíssim en els adults joves de l’actualitat (persones que van fer els 18 anys entre el 2010 i el 2017). Ho demostra una investigació encara en procés realitzada per professors/es de Yale, Oxford i Cambridge. Asseguren que els joves d’aquesta societat no tenen la capacitat de superar circumstàncies traumàtiques i que no toleren la frustració, això fa que qualsevol situació esdevingui un problema de magnituds insuperables.

Quins són els motius del síndrome del floc de neu que fa que hi hagi extrema vulnerabilitat? Hi ha tres principals perquès:

 


Tu t'hi sents identificat/da o creus que ja no formes part d'aquesta generació?

 
Arxivat a:
CINEMA I TV
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: