Paula Gonu confessa el que va cobrar l'últim mes: «És moltíssim»

per Adolescents.cat, el 6 de febrer de 2020 a les 09:33
Paula Gonu és una de les creadores de contingut amb més seguidors a les xarxes. Va començar a Youtube, on encara és molt activa i té 1,6 milions de seguidors. De totes maneres, com la resta d’influencers, també té perfil a Instagram amb 2 milions de seguidors.



Durant el mes de desembre molts influencers fan un vídeo diari durant l’època d’advent. Això són 24 vídeos diaris seguits en un sol mes. En un d’aquests vídeos, la Paula Gonu deia que si arribava als 60.000 likes, diria quant havia cobrat durant aquell mes. El vídeo va tenir gairebé 100.000 likes, així que aquesta setmana la influencer va revelar la dada a Youtube.

15.062,96€ cobrats de Youtube durant el mes de desembre. “A mi em semblen moltíssims diners, però no perquè pensi que no m’ho mereixi o que no és just. Crec que són molts diners perquè és objectiu que són molts diners”, va afegir.

Ella sap que molta gent la criticarà per això i ho explica així: “En primer lloc, les persones que ho entenguin perquè saben del tema o han arribat a entendre-ho d’alguna manera i estan d’acord amb l’argument que cobres en relació al que generes. El segon grup de persones són els que es posen les mans al cap i veuen injust que es cobri per, segons ells, fer merda de vídeos i tonteries a Internet”.

S’ha de tenir en compte, però, que aquests 15 mil euros provenen només de Youtube. Ella també cobra de col·laboracions amb marques i de les seves pròpies marques de roba. Així que realment no sabem quant va cobrar el mes de desembre en la seva totalitat.

Aquí pots veure el vídeo sencer, en el que també respon altres preguntes:



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: