Podria tornar una mítica sèrie que t'encantava, t'ho expliquem!

per Adolescents.cat, el 7 de febrer de 2020 a les 09:36
Fa un temps us explicàvem que tornarà la sèrie Lizzy McGuire i sembla ser que Disney s’ha proposat fer noves versions de clàssics que van funcionar molt en el seu moment.

Ara es comenta que Miley Cyrus podria tornar a convertir-se en “Hannah Montan” 11 anys després! La famosíssima sèrie adolescent i infantil de Disney Channel va tenir molt èxit en el seu moment, en part perquè es basava gairebé en la pròpia història de la Miley. Va ser el que va donar fama a la cantant i actriu.


Des de llavors la Miley ha passat per etapes molt diferents i força rebels que l’han allunyat d’aquell personatge innocent que va enamorar a tanta gent. I com és que ara s’està comentant això?

Billy Ray Cyrus, el pare de la Miley, va fer unes declaracions a Hollywood Life en les que assegurava que es faria realitat el desig de bona part de la generació Z: “Estan parlant sobre fer una precuela i jo ho faria sense dubtar-ho ni un segon”. Queda claríssim que a ell li agrada la idea i en voldria formar part: “Crec que hi ha tota una història sobre com la Miley es va convertir en la Hannah Montana, el que la va portar allà”.


miley cyrus GIF

De moment no se’n sap res més i segueix sent un projecte sense confirmar, però ens encantaria veure la Miley i en Billy Ray tornant a interpretar els personatges d’aquesta mítica sèrie de Disney! I tu, voldries que tornés la sèrie?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: