El compte d'Instagram que et farà pensar en la teva infància

per Adolescents.cat, el 11 de febrer de 2020 a les 09:24
Les nines Barbie van marcar vàries generacions de nenes i nens (perquè sí, els nens també poden jugar amb nines). És per això que la companyia a creat un perfil d’Instagram a la famosa nina en el que dona consells de moda, bellesa i ‘lifestyle’.



El compte @barbiestyle ja té més de 2 milions de seguidors que coneixen encara més el món que rodeja a la Barbie. Li agrada fer ioga, estar amb les amigues, anar a esdeveniments, viatjar… A més, la nina influencer interactua amb els usuaris per demanar consell sobre combinacions de looks, així que podràs ajudar a triar què es posa!

Moltes ‘celebrities’ com Paris Hilton i les germanes Ferragni segueixen aquest original compte d’Instagram. I tu, la vols seguir? La veritat és que a nosaltres ens desperta molta nostàlgia!

 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: