3 guanyadores dels Oscar de qui ningú et parla i has de veure

per Redacció, el 12 de febrer de 2020 a les 09:20
Quan es parla dels Oscar gairebé sempre se sol fer referència a les grans pel·lícules guanyadores i s'ignoren altres categories, com les que premien els millors curtmetratges. És per això que avui us hem volgut fer un recull amb els curts que van triomfar aquest any: valen molt la pena.


 


Versió sense playbuzz
Millor curt d'animació Hair Love de Matthew A. Cherry
Ens mostra com un pare afroamericà pentina per primer cop a la seva filla. Aquest moment serveix per explicar a l'espectador la relació entre tots dos.

Millor curt de ficció The Neighbor's Window de Marshall Curry
Ens explica la història d'una dona amb una vida rutinària i monòtona. Tot canvia, però, el dia que una parella jove es trasllada al bloc de pisos de davant.

Millor curt documental Learning to skateboard in a warzone (if you're a girl), de Carol Dysinger
Relata la història d'un grup de joves de Kabul, Afganistan, que han après a patinar enmig de la situació conflictiva del seu país.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: