9 curiositats que no sabies de sèries mítiques del Club Super3

per NacióDigital, el 12 de febrer de 2020 a les 10:06
El febrer de 1991, fa 29 anys, feia la seva primera emissió el Club Super3, el canal de televisió que ha marcat la infantesa de milers de catalans de moltes generacions, especialment aquells nascuts als anys 90 i a la primera dècada dels 2000. Aprofitant aquesta data us portem algunes curiositats sobre les seves sèries mítiques que potser ni sabíeu:


 


Versió sense playbuzz

Espies de veritat
Es va fer un spin-off de la sèrie anomenat The Amazing Spiez! Aquest se centrava en la vida de quatre germans adolescents que seguien les aventures de les Espies de veritat: Lee, Megan, Marc i Tony. 

Doraemon
El nom de Doraemon ve de les paraules dorayaki (un dolç japonès) i Emon, un antic sufix utilitzat durant l'època dels samurais. És per això que a la sèrie el veiem sovint menjant aquest tipus de pastissets.

Les tres bessones
Les tres bessones (Anna, Teresa i Helena) tenen el mateix nom que les filles de la seva creadora, Roser Capdevila. És a dir que les 3 bessones també són reals!

Pingu
La sèrie va ser emesa per primera vegada el 1986 i se'n van emetre capítols fins al 2003! En total compta amb 156 episodis. 

Shin-Chan
Combinant els diferents tons cromàtics de la vestimenta del Shin-Chan i els seus amics és possible formar l'arc de Sant Martí. 

Detectiu Conan
El nom de Conan fa referència a dos grans autors de novel·les de misteri: el britànic Arthur Conan Doyle, creador de Sherlock Holmes, i Rampo Edogawa.

Rovelló
La sèrie va ser adaptada a l'anglès i el seu protagonista va passar a dir-se Scruff.

Bola de Drac
Els personatges que provenen del Planeta Vegeta tenen noms de verdures. 'Vegeta' significa vegetal; en Goku es diu 'Kakarot', que vol dir pastanaga; en 'Raditz', germà del Goku, significa rave, mentre que en 'Nappa', el company d'en Vegeta, significa nap.

Sailor Moon
Sailor Moon es va inspirar en el show japonès Super Sentai, el qual es va acabar convertint en Power Rangers als anys 90.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: