Així és la nova sèrie adolescent que està triomfant a Netflix

per Redacció, el 18 de febrer de 2020 a les 10:03


Netflix continua apostant per les comèdies de terror.
Després de triomfar amb Las escalofriantes aventuras de Sabrina, ara ha estrenat 'Locke and Key', una producció basada en les novel·les gràfiques de Joe Hill. 


I de què va? La sèrie tracta sobre una família –una mare i tres fills- que es traslladen a casa d'uns parents després de l'assassinat del seu pare. Al poble on van a viure s'hi alça la mansió coneguda com a Key House, una construcció envoltada de llegendes urbanes i d'històries misterioses que són més certes del que semblen. 

La sèrie està protagonitzada pels actors adolescents Connor Jessup i Emilia Jones i a hores d'ara ja s'ha convertit en una de les produccions de Netflix més vistes aquest febrer. L'heu començada?


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: