Les Twin Melody soprenen amb la seva resposta sobre el sexe a La Resistencia

per Redacció, el 18 de febrer de 2020 a les 14:58
Si us mireu La Resistencia sabreu que David Broncano sempre té dues preguntes preparades pels seus convidats: quants diners tenen i quant sexe han practicat en l'últim mes.

Doncs bé, ahir va ser una de les primeres vegades que el presentador no va saber com interpretar la resposta de les convidades. I és que les l'Aitana i la Paula, conegudes com a Twin Melody, van decidir contestar-li en "idioma tik toker", com podeu veure en el vídeo.
  "Reconec que és una de les millors sortides que he vist" va assegurar Bronacano. De fet, ell i l'equip del programa van decidir preguntar a l'audiència si eren capaços de desxifrar la resposta de les bessones. Aquests són alguns dels comentaris a les xarxes socials.


 
Arxivat a:
ACTUALITAT, Twin Melody
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: