Així són les ungles més estranyes que hem vist fins ara, què en penses?

per Adolescents.cat, el 19 de febrer de 2020 a les 09:03
Sovint us portem noves tendències en ungles, però és que no es paren d'inventar noves tècniques! Quan ens sembla que ja ho hem vist tot, apareix una nova moda en manicures que ens trenca els esquemes.



En Roz Borg és un artista que es dedica a fer creacions ecològiques i sostenibles. El seu art consisteix, principalment, en fer creacions de decoració i fins i tot joies a partir de plantes reals.
 

Una de les seves creacions estrella és el "nail art" a partir de plantes naturals. Utilitza una cola natural i quan aquesta es desfà, pots plantar les plantes en alguna torratxa i viuran felices i tranquil·les! Genial, no? T'agraden?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felt cute, might garden later IDK 🤗 . . . . #arozona#nails#nailart#succulentnails#succynails#succymani#plantsmakepeoplehappy

Una publicación compartida de Arozona (@arozona) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Green Thumbs up Thursday 👍🏼👍🏼👍🏼

Una publicación compartida de Arozona (@arozona) el


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: