3 joves promeses del món de la moda que has de conèixer

per Redacció, el 19 de febrer de 2020 a les 15:00
Sabem que molts i moltes de vosaltres esteu interessats en el món de la moda. És per aquest motiu que avui us volem descobrir la Zoe, l'Aitor i l'Anna, tres joves talents de Francina Models de qui segur que sentireu molt a parlar. Us expliquem més coses sobre ells:


 


La Zoe, l'Aitor i l'Anna són models de Francina Models, i als tres els apassiona la moda. Si a tu també t'agradaria convertir la teva passió en la teva carrera, aquest març Francina Academy, centre educatiu amb més de 35 anys d'experiència dins del món de la Publicitat i de la Moda, iniciarà una nova edició del curs Model & More

Un curs, dirigit a nois i noies interessats a iniciar una carrera professional dins del sector de la publicitat i la televisió que estarà impartit a l'acadèmia de Barcelona de la mà dels millors professionals del sector. 

Si voleu més informació sobre aquest i altres cursos, podeu omplir sense cap compromís el formulari que trobareu a continuació. També us podeu inscriure ara enviant un correu a noemi@francinamodels.com o trucant al +34932125626.



 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: