Per què aquesta noia s'ha fet viral? Milers de persones estan flipant amb ella

per Adolescents.cat, el 20 de febrer de 2020 a les 08:54
En Kevin Freshwater és un còmic britànic que penja vídeos a les seves xarxes socials fent que gent que es troba aleatòriament pel carrer, continuïn la cançó que ell està cantant. El que no s’esperava és trobar-se aquesta noia, que el va deixar al·lucinat:


 
L’humorista va cantar dos versos de Shallow, cançó que interpreten Bradley Cooper i Lady Gaga a la peli “A New Star is Born”, i li va posar el micròfon davant. La noia, que es diu Charlotte Awbery, va reconèixer que és cantant, però és tan increïble el moment que ja s’ha viralitzat a tot el món. El post supera el milió de likes, els 4.000 comentaris i ha estat compartit 224.000 vegades!

Justament el 2018 la Charlotte va penjar una cover de Shallow al seu compte d’Instagram. Flipeu:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t wait for this film tonight!! #astarisborn #ladygaga #live #shallow #illneverloveagain

Una publicación compartida de Charlotte Awbery (@charlotteawbery) el


 
Arxivat a:
CULTURA, viral, cantant, cantar
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: