Canvis a Tik Tok (i segurament no us agradaran)

per Redacció, el 24 de febrer de 2020 a les 09:27
L'aplicació TiktTok ha anunciat noves mesures de seguretat per permetre als pares tenir un major control sobre l'ús que fan els seus fills d'aquesta xarxa social, una de les més populars entre els adolescents i que actualment té més de 500 milions d'usuaris. 



Aquestes mesures, segons recull RAC1, permetran a les famílies decidir a quins usuaris poden enviar missatges els menors, bloquejar continguts i gestionar el temps que l'usuari pot passar revisant a l'app. A més, els pares també podran associar els seu compte amb el perfil dels fills.

Resultado de imagen de what gif

Segons ha informat l'empreaa, aquestes novetats en seguretat ja estan disponibles amb la nova actualització de l’aplicació. Què en penseu?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: