Mor un home en intentar demostrar que la Terra és plana

L'home volia veure amb els seus propis ulls si la Terra era plana | Pixnio
per NacióDigital, el 24 de febrer de 2020 a les 12:02

Un home va morir aquest dissabte al desert de Califòrnia (Estats Units) després d'intentar arribar a l'espai en un coet que havia fabricat ell mateix. L'objectiu d'aquest ciutadà nord-americà era arribar a una altura de 1.524 metres per demostrar que la Terra és plana.


El difunt és Mike Hughes, un acròbata que rep el sobrenom de "Mad Mike: el temerari més gran del món". El seu enlairament s'havia de transmetre a "Astronautes casolans", una sèrie que s'emetia pel canal Science Channel on apareixia gent que realitzada diverses exploracions amb pressupostos limitats.

Des de l'oficina forense del comtat de San Bernardino han anunciat que s'està produint una "llarga" investigació per aclarir els fets. "No tenim cap fet fins al moment", ha dit el portaveu de l'oficina en unes declaracions recollides per Europa Press.


No era la primera vegada que l'home intentava assolir el seu objectiu. El març del 2019 ja ho va provar, però no va aconseguir que el coet arribés a l'altura que ell volia i va haver de fer un aterratge forçós.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: