Logotip de Adolescents.cat
Patrocinada

Si t'agrada la tecnologia tenim el pla perfecte per tu (i és gratis)

per Redacció, el 26 de febrer de 2020 a les 09:23
Us agradaria experimentar amb drons? O posar-vos en la pell d'un realitzador audiovisual? Doncs aquestes són només algunes de les moltes activitats que podreu fer a la Install Party del Tecnocampus de Mataró el pròxim 6 de març!

I què és exactament? La Install Party és una activitat que reuneix estudiants, centres educatius i empreses per posar en comú treballs i projectes tecnològics. Però no només això, sinó que també es fan tallers gratuïts i taules rodones que us poden ajudar a conèixer professions i a encarar el vostre futur professional.
 

Nosaltres no ens ho perdrem, i és per això que amb la Juliana anirem a visitar la Install Party i a descobrir els tallers top que han preparat. Us deixem amb els que no us podeu perdre. Són tots gratuïts i l'únic que heu de fer si hi voleu participar, és inscriure-us AQUÍ.


 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: