Logotip de Adolescents.cat

Fan fora dos professors d'un institut per ser homosexuals i els alumnes reaccionen així

per Redacció, el 25 de febrer de 2020 a les 11:25
Per desgràcia a dia d'avui encara hi continua havent discriminació cap al col·lectiu lgbtq+ i el cas que us explicarem a continuació n'és un exemple. Les víctimes són el Paul Danforth i la Michelle Beattie, dos professors homosexuals que van ser obligats a deixar l'institut catòlic on treballaven després d'anunciar que s'havien compromès amb les seves parelles. 

Segons informen els mitjans locals, els mestres van "patir bullying" per part de l'equip de direcció del centre i van acabar plegant perquè no suportaven més la pressió. 

 

Com era d'esperar, els alumnes del John F. Kennedy Catholic High School van decidir alçar la veu i donar suport als seus professors. Com? Doncs convocant una vaga, no anant a classe i sortint al carrer a protestar juntament amb les seves famílies, com podeu veure a les imatges de més avall. 


De moment l'institut no s'ha pronunciat sobre el cas, però els estudiants esperen que les seves reivindicacions serveixin perquè tornin a admetre els professors.
Arxivat a:
ACTUALITAT, professors
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: