T'agrada Merlí? Doncs tenim bones notícies

per Redacció, el 25 de febrer de 2020 a les 14:55
Arriba Jo, Pol Rubio, la novel·la de Merlí. Sapere aude, l'spin – off de Merlí, un dels fenòmens televisius més destacats dels últims anys.

Héctor Lozano, creador original de les dues parts de la sèrie, és l'autor d'aquesta novel·la amb contingut inèdit i trames paral·leles que no s'han vist a la producció. 


De què va? Han passat uns mesos pel Pol Rubio, un dels alumnes més populars de l'Institut Àngel Guimerà.  Seguint els passos d'en Merlí, el seu idolatrat professor de l'institut, en Pol Rubio ha decidit anar a la universitat per estudiar la carrera de Filosofia. Allà coneixerà la María Bolaño, una professora que es convertirà en la seva mentora i principal motivació per continuar amb els seus estudis. El Pol haurà d'aprendre a conviure en aquest nou context i a establir noves relacions. 

El llibre ja està disponible a través d'Internet i en llibreries.
Arxivat a:
CINEMA I TV , Merlí
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: