Aprofita aquesta Setmana Santa per convertir-te en actor o actriu de cine i TV (sortegem dues inscripcions gratis)!

per Redacció, el 2 de març de 2020 a les 11:35
Sempre has volgut actuar davant de càmera però mai tens temps per provar un curs? Aprofita aquesta Setmana Santa i fes un intensiu de 3 dies -de dilluns 6 a dimecres 8 d'abril- per aprendre al màxim i convertir-te en una actriu/actor del futur! 



I si ja tens experiència, estàs de sort, perquè per primera vegada obren un curs avançat d'interpretació per a joves a partir de 13 anys. T'estem parlant de l'intensiu de 3 dies de l'Estudi Karloff, l'escola d'interpretació dirigida pels directors de càsting Pep Armengol i Luci Lenox. 

Actua, emociona't i prepara't pel futur amb alguns dels millors professionals del sector audiovisual! Treballaràs seqüències de sèries i pel·lícules, faràs jocs i exercicis d'improvisació, crearàs personatges i rodaràs amb un equip professional! Ah, i t'enduràs les escenes finals perquè les puguis veure des del teu ordinador

 


Pots triar entre 4 grups diferents! Tenen dues franges horàries, una de matins (de 10 a 14h) i una de tardes (de 16h a 20h), i pots escollir el grup segons la teva experiència: curs d'iniciació o curs avançat! 

Si t'agradaria formar-te a l'Estudi Karloff, omple aquest qüestionari sense cap compromís i es posaran en contacte amb tu. A més, fent el qüestionari pots ENTRAR EN EL SORTEIG DE DUES PLACES GRATUÏTES PEL CURS! Aprofita aquesta oportunitat! Les places són limitades!  Ah i si t'estàs pensant què fer el juliol, també pots fer un intensiu de 15 dies o de tot un mes! Amb més profes, més assignatures i moltes més hores per aprendre i actuar! 

Si vols estar al dia de tots els cursos que fan, pots seguir-los al seu insta @estudikarloff, escriure'ls un mail a joves@estudikarloff.com o visitar la seva web.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: