Això que fan molts adolescents pot tenir conseqüències molt greus

per NacióDigital, el 27 de febrer de 2020 a les 09:33
Moltes persones, entre elles adolescents, s'envien imatges despullades mentre fan 'sexting'. Doncs bé, has de saber que això és molt perillós i és per aquest motiu que s'estan començant a prendre mesures a nivell legal. De moment això es pot seguir fent, el que sí que es castigarà és el reenviament i difusió d'aquestes imatges a altres persones. És a dir, si reps una imatge d'algú despullat i la reenvies, et pot caure una condemna.



La Sala de lo Penal del Tribunal Suprem s’ha pronunciat per primera vegada sobre l’article 197.7 del Codi Penal, introduït després de la reforma de 2015, i considera que difondre la imatge obtinguda d’una persona despullada és un delicte de descobriment i revelació de secrets perquè afecta greument la intimitat de la víctima.

Així ho ha dictaminat l’alt tribunal en una sentència en la que confirma la condemna del pagament d’una multa de 1.080 euros imposada a un home que va enviar des del seu telèfon mòbil una foto d’una amiga despullada, que prèviament li havia enviat el company sentimental de la dona sense el seu consentiment. 

Què et sembla aquesta mesura? Algun cop has reenviat nus d'algú?

 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: