El polèmic vídeo d'Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau que està indignant molta gent

per Redacció, el 27 de febrer de 2020 a les 10:58
Aquesta setmana Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau van aterrar a Madrid després de passar uns dies a la Setmana de la Moda de Milà. Fins aquí tot normal. El que no s'esperaven és ser perseguits pels periodistes a l'aeroport.

Com podeu veure a les imatges, els treballadors d'alguns mitjans de comunicació comencen a preguntar-los sobre la seva vida sentimental i sobre el seu viatge a Milà. La cantant els demana en diverses ocasions que, si us plau, els deixin en pau, però malgrat tot ells segueixen perseguint a la parella. 


 
Tenint en compte això no és d'estranyar que les imatges hagin indignat els usuaris de Twitter, que han criticat durament els periodistes que protagonitzen el vídeo. Què en penseu?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: