Una de les vostres pel·lícules i una de les vostres sèries preferides s'uneixen: t'ho expliquem!

per Redacció, el 28 de febrer de 2020 a les 15:33
Si us agraden els Simpsons i sou fans de la saga de Los Vengadores, tenim bones notícies. I és que aquest diumenge la cadena FOX estrena un capítol especial d'aquesta sèrie dedicat als famosos superherois i superheroïnes de Marvel.

L'episodi es titularà Bart The Bad Guy i comptarà amb les col·laboracions d'actors de Marvel com Comie Sumlders (Maria Hill), així com dels directors d'Endgame, els germans Russo. Tots ells posaran veu a alguns dels personatges que apareixeran en aquest capítol especial que té pinta de convertir-se en un dels més ben valorats de la sèrie.

No és la primera vegada que Els Simpons s'inspiren en còmics o en pel·lícules a l'hora de crear nous episodis. La sèrie ha homenatjat films tan famosos com El Padrino, Mary Poppins, o Batman, entre altres.

Resultado de imagen de simpsons godfather gif
Arxivat a:
CINEMA I TV , Simpsons
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: