Polèmica a OT per aquesta frase sobre el feminisme

per Redacció, el 2 de març de 2020 a les 10:06
Des que va començar Operación Triunfo 2020, que Natália Jiménez no ha parat de rebre critiques. I és que els comentaris amb to despectiu que ha fet a alguns concursants, no han agradat al públic. 

Doncs bé, aquest diumenge, durant la gala la cantant va tornar a ser el centre de la polèmica a les xarxes socials, però aquesta vegada per unes declaracions del passat. Mentre s'emetia el programa, un usuari va recuperar un vídeo de l'artista de feia uns anys on assegurava que no era feminista. 


Així defensava la seva opinió: "Jo no em considero feminista perquè crec que qualsevol cosa en extrem és dolenta, sempre. Tot el que acaba en "ista", dolent".
Com era d'imaginar, el vídeo no va trigar a fer-se viral i a acumular desenes de respostes. Aquí algunes de les més populars:

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: