Aquestes són les millors pel·lícules i sèries que arribaran amb Disney Plus

per NacióDigital, el 7 de març de 2020 a les 06:00
Disney+ arribarà el pròxim 24 de març a Catalunya i a la resta de l'Estat, entrant de ple en el mercat de les plataformes per competir amb la més ben posicionada i amb més usuaris, que és Netflix.

Quant costarà? En quins dispositius es podrà veure?

El servei de Disney costarà un total de 6,99 euros al mes, i hi ha la possibilitat de contractar la plataforma anualment, amb un cost de 69,99 euros l'any. Disney Plus es podrà veure en quatre dispositius simultanis (com Netflix) però a un preu més reduït, ja que per adquirir aquesta característica s'han de pagar 15,99 euros per a Netflix. HBO només ofereix dues visualitzacions simultànies.

Aquestes són algunes de les pel·lícules i sèries que es podran veure a partir del 24 de març a la plataforma. El catàleg serà un dels més amplis, tot i que els productes estan molt enfocats a un públic infantil, adolescent i de joves adults.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: