4 senzills trucs per millorar la teva memòria, segons un expert

per Redacció, el 4 de març de 2020 a les 11:44
L'expert en optimització de memòria Kim Kwik assegura en el seu llibre Limitless que "podem entrenar" el nostre cervell per tal de fer-lo més àgil memoritzant informació. A Business Insider han recollit alguns dels seus trucs. Són aquests:



 


Versió sense playbuzz
Descansa de la tecnologia
L'expert recomana cuidar el nostre cervell creant "un espai en blanc" setmanal sense tecnologia. En concert, aconsella deixar el mòbil i l'ordinador de banda almenys 30 minuts i aprofitar aquest temps per aprendre'ns de memòria dos números de telèfon. Aquest senzill hàbit ens ajuda a entrar la memòria.

Resol problemes mentre dorms
Kwik explica que una altra bona manera d'exercitar la nostra ment és fer-la "treballar" mentre dormim. Com? Doncs pensant en un problema o situació que vulguem resoldre just abans de ficar-nos al llit. Segons l'autor, el més probable és que el nostre cervell hi doni voltes mentre descansem i que se'ns acudeixi una solució al despertar.

Cuida la dieta 
El que mengem influeix de manera directa en la nostra memòria. Seguir una dieta rica en fruita, verdures i peix millora el nostre sistema circulatori el qual fa que els nutrients arribin correctament al cervell ajudant així la nostra memòria. 

Fes exercicis de relaxació 
Els pensaments negatius i l'estrès afecten negativament la nostra ment i fan que no estiguem prou concentrats. És per això que l'expert recomana dur a terme exercici de meditació setmanalment. Encara que només hi dediquem 15 minuts al dia ens poden ajudar no només a relaxar-nos, sinó també a retenir amb facilitat informació. En aquest link trobareu algunes apps que us poden ser útils.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: