T'expliquem com pots fer del teu hobby la teva professió

per Redacció, el 9 de març de 2020 a les 10:15
Encara que sembli que queda molt temps, el juny ja s'acosta i arriba el moment de pensar què vols fer més endavant i escollir què estudiaràs els propers anys. Segur que moltes vegades t'han preguntat "a què em vull dedicar?" i el primer que has pensat és: "Vull fer allò que m'agrada". Si vols que la teva afició es converteixi en la teva feina però encara no saps com fer-ho, no et rendeixis, és possible! 

Com tu, hi ha moltes persones que han volgut dedicar-se a la seva passió i ho han aconseguit. Alguns, a més, han tingut un gran èxit: va ser el cas dels creadors de Harley Davidson, molt aficionats als motors i a les bicicletes, o Walt Disney, que després que l'acomiadessin de la seva feina va decidir fer només allò que li agradava: crear personatges animats.

Encara que allò que t'agradi sigui molt concret, segur que tens opcions per aconseguir-ho. Si, per exemple, t'apassiona viatjar, cuinar, descobrir hotels o organitzar festes, hi ha estudis que t'ajudaran a convertir el teu hobby en la teva professió. Tots ells els pots trobar el CETT-UB, un centre internacional que t'ofereix les millors formacions en l'àmbit del turisme i la gastronomia. Te'n donem més detalls:


 


Si vols saber més sobre el CETT-UB, vés al seu web per mirar tota l'oferta que t'ofereixen. També pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall.


 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: