Quins són els vostres gustos en llibres? Ajudeu-nos responent aquesta enquesta

per Redacció, el 5 de març de 2020 a les 13:35
Ja queda poc pel Saló de l'Ensenyament que se celebra del 18 al 22 de març al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona! Com sempre els que hi aneu podreu visitar l'estand d'Adolescents.cat, que aquest any arriba carregat d'activitats, com per exemple un espai dedicat a les lletres i la literatura. 

És per això que us volem preguntar quins són els vostres hàbits i sobretot els vostres gustos! Quins tipus de llibres soleu llegir? Quin és el vostre autor català preferit (Albert Espinosa, Care Santos etc.)? A quin d'ells o elles us agradria conèixer? Ajudeu-nos responent el formulari que trobareu més avall. Moltes gràcies :)



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: