Indignació amb aquest partit pel que ha dit sobre el feminisme

per Redacció, el 6 de març de 2020 a les 14:42
Aprofitant que aquest diumenge és el Dia Internacional de la Dona, Vox ha decidit llençar una campanya titulada '8-M, la alternativa'. En el vídeo que ha publicat el partit, però, no es defensa el feminisme ni les lleis a favor de les dones, sinó més aviat al contrari.
  Vox assegura que els actuals arguments del moviment feminista són "radicals" i "supremacistes" i és per aquest motiu que anima a no seguir-los. Però això no és tot. En el vídeo, el partit també es mostra contrari a la Llei Contra la Violència de Gènere amb frases com "no vull lleis injustes per l'home" o "ni el meu nòvio ni el meu nét són criminals per haver nascut homes".

Com us podeu imaginar, les imatges no han trigat a rebre crítiques a Twitter, on desenes de persones han considerat que el vídeo de Vox promou l'odi cap al feminisme i menysté les dones. Vosaltres què en penseu?


 
Arxivat a:
ACTUALITAT, Vox
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: