Aquest és el nou repte viral a TikTok i fa bastant mal rotllo

per Adolescents.cat, el 11 de març de 2020 a les 10:33
Tot i que estem vivint una situació excepcional i caòtica a nivell mundial, hi ha gent que segueix buscant distraccions per no estar constantment pendent del coronavirus.

Una de les coses que més ens evadeixen i ens entretenen són els reptes a les xarxes socials. Aquesta setmana s’ha fet viral el #KulikitakaChallenge i ho està petant a TikTok!


El repte consisteix en recrear una escena terrorífica imitant a la Samara, la nena de la pel·lícula de por, The Ring. La idea és espantar al personal i gravar la reacció per penjar-ho a les xarxes amb la cançó Culiquitaca:
 
@jennym86

 

♬ sonido original - ariadnaricciari
@caroygiuli

Omg!! 😱😂 ##humor ##broma ##foryou ##caroygiuli ##lallamada ##kulikitaka ##parati ##trend ##viral

♬ original sound - bparksacar
@erika.nadal

##losnadal ##viral ##lima ##peru ##comedia ##hermanas ##kulikitaka

♬ original sound - bparksacar
@uwietamsil

 

♬ sonido original - ariadnaricciari
Arxivat a:
OCI, tiktok, repte viral, por
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: