Estat d'alarma pel coronavirus i missatge del govern espanyol als joves

per Andreu Merino, el 13 de març de 2020 a les 15:35

El govern espanyol ha declarat l'estat d'alarma, que serà efectiva a partir d'aquest divendres. Pedro Sánchez ha fet pública la mesura per evitar la propagació del coronavirus, en una compareixença per comunicar noves mesures acordades per la Moncloa. L'estat d'alarma permet restringir els moviments dels ciutadans i la mesura s'aplicarà a tot el territori.

El declara mitjançant un decret el consell de ministres i té un termini màxim de quinze dies. Per tant, en aquest cas, s'allargarà fins al 28 de març. El propi decret determina l'àmbit territorial al qual s'estenen els efectes de la declaració. En el cas del coronavirus, l'abast és de tot l'Estat.



En la seva compareixença Pedro Sánchez també ha llançat aquest missatge als joves: "La vostra col·laboració és decisiva per evitar la transmissió del virus". És per això que els ha demanat que es quedin a casa i que evitin el contacte social. I és que, com ha dit el president del govern espanyol, la responsabilitat és de tots.






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: