El festival més famós del món queda anul·lat pel coronavirus

per Adolescents.cat, el 13 de març de 2020 a les 16:13
L’expansió del Covid-19 i els casos que ja s’han confirmat arreu del món han fet que s’anul·lin molts festivals, concerts i altres activitats culturals i lúdiques. El coronaviurus també ha arribat fins arribat a la vall on se celebra el festival més famós del món: El Coachella.

Segons fonts citades per les revistes Rolling Stone, Ptichfork i The Hollywood Reporter, l’organització del Coachella ha decidit ajornar l’esdeveniment, que s’havia de celebrar durant els dos caps de setmana del 10 al 12 d’abril i del 17 al 19 del mateix mes.


El famós festival ja s’ha posat en contacte amb els agents dels i les artistes per saber la seva disponibilitat per actuar els caps de setmana el 9 a l’11 i del 16 al 18 d’octubre, segons Billboard. Així doncs, es celebraria el Coachella mig any més tard.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: