Creen dos festivals gratis amb què podràs gaudir de tots aquests artistes top sense moure't de casa!

per Adolescents.cat, el 14 de març de 2020 a les 11:35
Per tal de frenar la transmissió del coronavirus, el Govern ha obligat a tancar bars i restaurants i a cancel·lar activitats culturals, com ara obres de teatre i concerts.

És per això que alguns músics han decidit promoure festivals online: actuacions gratuïtes que es podran veure en streaming arreu del món sense aixecar-se del sofà de casa.

De moment, els dos festivals online amb més concerts programats són el #Yomequedoencasafestival i el Cuarentena Fest. Us deixem amb les actuacions previstes i les webs des d'on les podeu veure:

 


Si no pots veure el playbuzz, espera uns segons o torna a carregar la pàgina. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: